Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului www.mobilasik.ro implica acceptarea prezentelor conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a urmatorilor termeni si conditii. www.mobilasik.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna ultima varianta a acestor prevederi.

Proprietarul acestui site este compania SIK PRODUCTION SRL.

Datele dvs. personale vor fi folosite de SIC PRODUCTION SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va transmite confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

SIK PRODUCTION SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

De asemenea, SIK PRODUCTION SRL precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design sau caracteristici tehnice. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SIK PRODUCTION SRL dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor SIK PRODUCTION SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre SIK PRODUCTION SRL de la acest client.

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie iar responsabilitatea eventualelor probleme legate de garantie revine in totalitate furnizorului produsului respectiv.

Termenele noastre de livrare se incadreaza de obicei intre 7-12 zile de la confirmarea comenzii si incasarea unui avans de minim 50%, insa SIK PRODUCTION SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste termene insa cu anuntarea in prealabil cumparatorului.

Specificatiile tehnice ale imaginilor si produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimpate fara o instiintare prealabila, iar SIK PRODUCTION SRL nu-si asuma nici o responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni. De asemenea SIK PRODUCTION SRL nu-si asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual.

 
Home   |    Despre Noi   |    Servicii   |    Portofoliu   |    Termeni si Conditii   |    Contact   |    Articole   |    A.N.P.C.
 
© 2008 - 2013. Toate Drepturile Rezervate Mobilasik.ro. Web Design @ Zaifan Web Design.
 
Director Web romanesc cu transfer de Page Rank